Korte seniorenwandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
2 september 2015

De boswachter neemt u mee voor een korte wandeling over landgoed Huis te Eerbeek. Er wordt in rustig tempo gewandeld over goed begaanbare paden. De boswachter vertelt onderweg over de historie van het landgoed en is er aandacht voor de bijzondere bomen. Ook wordt verteld over de werkzaamheden die in het najaar van 2014 zijn verricht aan de gracht en vijver. Aan het einde van de wandeling wordt een bezoek gebracht aan de unieke oliemolen en legt een molenaar uit hoe de imposante molenstenen werken en hoe olie wordt geslagen. Vooraf of afloop van de excursie heeft u de mogelijkheid om op eigen initiatief wat te eten en/of drinken bij Grandcafé De Korenmolen, gelegen naast de oliemolen. Reserveren voor deze wandeling is niet nodig.

Tijd: Start om 14.00 uur. Duur: ca. 1 tot 2 uur.
Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK-pas.
Startlocatie: De parkeerplaats van Grand Café de Korenmolen, Kanaalweg 3, 6961 LW Eerbeek.
Informatie: Herman Heskamp, tel. 06-16862394 of Chris Holtslag, tel. 0313 653113

Locatie

Huis te Eerbeek

Meer info »

Lees verder
x

Gratis magazine Mooi Gelderland

Mooi Gelderland is hét kleurrijke magazine van Geldersch Landschap & Kasteelen. Boordevol informatie over Gelderse natuur en cultuur, achtergrondverhalen en eropuit tips.

Vraag nu een gratis exemplaar aan.
Lees verder »