Sporen zoektocht

Let op: Dit evenement is geweest.
18 augustus 2015

De Zandhegge is een bosgebied met mooie lanen en een imposante stuifwal. De Zandhegge is het thuis van vele vogelsoorten en de schuilplaats van veel wild. Er wonen o.a. dassen, vossen, reeën, bosmieren en spechten. Deze dieren laten overal hun sporen achter. Niet alleen kun je de afdrukken van hun poten vinden, maar je kunt hun aanwezigheid ook zien aan de plaatsen waar ze slapen of aan de sporen die ze achterlaten na het eten.
Neem uw kleinkinderen eens mee op deze speciale opa/oma kleinkindwandeling. Tijdens de wandeling kunnen de kinderen zich uitleven tijdens het zoeken naar sporen en de boswachter vertelt allerlei leuke weetjes over de dieren. Na afloop krijgen alle kinderen een kleine verrassing mee naar huis. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: Start om 14:00 uur. Duur 1½ - 2 uur.
Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van uw jaarkaart.
Opmerking: Zorg voor stevige schoenen. Deze wandeling is niet geschikt voor buggy’s, peuters en kleuters.
Startlocatie: bij de witte slagboom in de bocht van de Greutelseweg in Wiesel.
Routebeschrijving: neem de Zwolseweg (provinciale weg Apeldoorn – Vaassen), bij café De Hamer schuin linksaf de Wieselseweg inrijden en bij ANWB-paddestoel nr. 20018/001 rechtsaf de Greutelseweg op. Daarna doorrijden tot de witte slagboom waar de boswachter staat te wachten.
Informatie: Fijko Slijm, tel. 06-10355749.

Inschrijven kan op:
http://www.reserveringenglk.nl/?task=view_event&event_id=397

Locatie

Zandhegge

Meer info »

Lees verder