Alleenstaandenwandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
3 augustus 2015

Nederland kent heel wat alleenstaanden. Velen hiervan houden van wandelen, maar durven niet alleen een natuurgebied te bezoeken. Dus wat is er voor een single wandelliefhebber mooier dan in contact komen met anderen die ook graag wandelen? Geldersch Landschap & Kasteelen biedt hier op maandag 3 augustus een mogelijkheid voor. De boswachter organiseert dan een speciale alleenstaandenwandeling in natuurgebied de Loenermark. Hij neemt de deelnemers mee over heide en door bos en onderweg vertelt hij vanalles over de natuur. Maar er is ook tijd om uitgebreid om u heen te kijken en een goed gesprek te voeren onder het genot van drankje en hapje in het gebied. Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: Start om 14.00 uur. Duur: ca. 3 uur.
Deelname: € 8,00 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen € 4,00 op vertoon van jaarkaart.
Startlocatie: Parkeerplaats bij de schaapskooi, gelegen aan het einde van de Droefakkers te Loenen (Gld.).
Routebeschrijving: A50 Arnhem-Apeldoorn. Afslag Loenen. In Loenen meteen na hotel-restaurant De Loenermark rechtsaf de Droefakkers op. Deze weg ca. 3 km afrijden.
Informatie: Herman Heskamp, 06-16862394, Chris Holtslag 0313 653113 of Fijko Slijm, tel. 06-10355749.

Inschrijven kan op:
http://www.reserveringenglk.nl/?task=view_event&event_id=395

Locatie

Loenermark

Meer info »

Lees verder
x

Gratis magazine Mooi Gelderland

Mooi Gelderland is hét kleurrijke magazine van Geldersch Landschap & Kasteelen. Boordevol informatie over Gelderse natuur en cultuur, achtergrondverhalen en eropuit tips.

Vraag nu een gratis exemplaar aan.
Lees verder »