Trio Tango Extremo

Let op: Dit evenement is geweest.
7 juni 2015

Muziekmarathon: Unieke instrumenten op bijzondere locaties door heel Nederland, Weekend van het NMF: 43 concerten in 43 uur

Op zondag 7 juni a.s. wordt er in Kasteel Doorwerth in Doorwerth een bijzonder concert gehouden. Het Trio Tango Extremo: Tanya Schaap (viool), Sandor Kem (contrabas) en Rob van Kreeveld (piano) speelt dan. Een concert op een historische locatie. Niet alleen in Kasteel Doorwerth maar ook op 42 andere plekken verspreid door heel Nederland worden gedurende één weekend concerten gegeven. De organisatie van dit ‘Weekend van het NMF’ is in handen van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds (NMF) in samenwerking met Erfgoedvereniging Heemschut. De musici hebben allen een instrument in bruikleen gekregen van het NMF. 

Voor de musici zelf is het ook een bijzonder evenement. Trio Tango Extremo Tanya Schaap: “Normaal gesproken kom je niet in zo’n prachtig gebouw als dit. Je fietst er wel eens langs en dan denk je: mooi pand, verder niets. Je verwacht niet dat je er ook een keer een concert mag geven. Het verzorgen van een concert op zo’n locatie is dan extra bijzonder. Omdat het zulke kleine locaties zijn, kan het publiek gewoon met je muziek meelezen. De mensen kunnen zien wat je doet en ze horen alles! Ze zien de zweetdruppeltjes over je wangen lopen… Dat maakt het allemaal heel bijzonder. Het geeft het concert een bijzondere lading.”

Datum: zondag 7 juni 2015

Aanvangstijd: 15:00 uur

Kaarten kosten 17,50 euro per stuk, Donateurs van NMF en Heemschut betalen 15 euro 

Kijk voor meer informatie op: www.muziekinstrumentenfonds.nl.

Inschrijven kan op:
http://www.muziekinstrumentenfonds.nl/333/concerten/evenementen/kasteel-doorwerth/?id=2229

Locatie

Kasteel Doorwerth

Meer info »

Lees verder