Alleenstaandenwandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
22 mei 2015

Nederland kent heel wat alleenstaanden. Velen hiervan houden van wandelen, maar durven niet alleen een natuurgebied te bezoeken. Dus wat is er voor een single wandelliefhebber mooier dan in contact komen met anderen die ook graag wandelen? Geldersch Landschap & Kasteelen biedt hier op vrijdagavond 22 mei een mogelijkheid voor. De boswachter organiseert dan een speciale alleenstaandenwandeling op Landgoed Mariendaal. Hij neemt de deelnemers mee door bos, langs weilanden en akkers. De groene bedstee wordt ook bezocht. Onderweg wordt vanalles verteld over de natuur en historie. Maar er is ook tijd om uitgebreid om u heen te kijken en een goed gesprek te voeren onder het genot van drankje en hapje in het gebied. Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: Start om 19.00 uur. Duur: ca. 2,5 uur.
Deelname: € 8,00 p.p. (incl. hapje en drankje). Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen € 4,00 op vertoon van jaarkaart.
Startlocatie: parkeerplaats Mariëndaal: ingang via Mariëndaal, zijstraat Utrechtseweg (N 225) tussen Arnhem en Oosterbeek, 200 m voorbij boogtunnel onder spoorlijn.
Informatie: Dick Wijnveldt, tel. 06-42475520 of Herman Heskamp, tel. 06-16862394

 

Inschrijven kan op:
http://www.reserveringenglk.nl/?task=view_event&event_id=375

Locatie

Landgoed Mariendaal

Meer info »

Lees verder