Paasfair

Let op: Dit evenement is geweest.
3 april 2015 - 6 april 2015

Na het succes van de Winterfair afgelopen November kwam al snel de vraag, van zowel standhouders als bezoekers, of er in het voorjaar niet weer een fair georganiseerd kon worden. De Winterfair was een succes, er waren 7.000 bezoekers die enthousiast waren, tevreden standhouders en het weer was ook nog eens heerlijk! Aangezien het Kasteel en Koetshuis druk bezet zijn moest er tijdig gepland worden met als gevolg dat het paasweekeind al snel gekozen werd. Van 3 tot en met 6 april zullen we de Kasteel- en Koetshuisdeuren weer openen voor een fair: de Paasfair. En daarmee is de eerste voorjaarsfair op landgoed Staverden een feit. 

Op de Paasfair zijn ruim 50 standhouders die hun producten zullen aanbieden ; van sieraden, outdoor, beauty, mode, bloemen, lifestyle, tuinaccessoires, antiek en brocante tot de verschillende huisgemaakte streekproducten van Brasserie Staverden. De Brasserie zal zowel in het Kasteel, Koetshuis en in de sfeervolle tentjes op het foodcourt buiten lekkernijen verzorgen; koffie & huisgemaakt gebak, soep met luxe sandwiches, huisgemaakte frites en hamburgers maar ook heerlijke pannenkoeken voor de kinderen.

Gedurende de Paasfair zullen er verschillende activiteiten georganiseerd worden. Zo is er een grote paasboom aanwezig waar kinderen de eieren (met hun wens) op kunnen hangen, er zijn lammetjes, diverse muzikale optredens, workshops mandenvlechten en pijl en boogschieten. Uiteraard is de Brasserie ook gewoon geopend, hier zal een springkussen staan en zijn verschillende pauwensoorten te bezichtigen. 

Data:
Vrijdag 3 april: 11.00-17.00 uur
Zaterdag 4 april: 11.00-20.00 uur
Zondag 5 april: 11.00-20.00 uur
Maandag 6 april:11.00-17.00 uur

Entree: 5 euro p.p. (kinderen <12 jaar gratis)
Meer informatie: www.beleefstaverden.nl of eventplanner@beleefstaverden.nl

 

Locatie

Landgoed Staverden

Meer info »

Lees verder