Lezing kasteeltuinen

Let op: Dit evenement is geweest.
14 augustus 2015

Liesbeth Canneman-Philipse was tuinarchitecte en beplantingsdeskundige. Elias Canneman werkte als architect bij Monumentenzorg en was na de oorlog betrokken bij de restauratie van veel monumenten. Hij was tevens deskundig op het gebied van rozen en wilde planten. Gezamenlijk zijn zij vooral actief geweest tussen 1965 en 1985. Zij kregen wijde bekendheid door het openstellen van hun eigen tuin bij kasteel de Walenburg in Langbroek bij Doorn.

De tuin- landschapsontwerper Carla Schütte geeft hierover op Huis Verwolde in de maand augustus twee lezingen. Zij heeft zich verdiept in de ontwerpen van het echtpaar Canneman-Philipse. Een publicatie daarover is verschenen in het Tuinjournaal, september 2013, van de Ned. Tuinenstichting en is aldaar verkrijgbaar.

Tijd: Aanvang lezing 14.00 uur.
Deelname: € 15,00 p.p. incl. koffie/thee met Verwolde Verwennerij, rondleiding door de tuin en bezoek aan het onderhuis van Huis Verwolde. Donateurs € 12,50.
Adres: Huis Verwolde, Jonker Emilelaan 4, 7245 TL Laren.
Reserveren: via onderstaand formulier of verwolde@glk.nl.
Meer informatie: tel. 0573-401825 of e-mail: verwolde@glk.nl.

Vooraf reserveren voor deze activiteit is noodzakelijk.

 

 

Online reserveren

Locatie

Huis Verwolde

Meer info »

Lees verder
x

Gratis magazine Mooi Gelderland

Mooi Gelderland is hét kleurrijke magazine van Geldersch Landschap & Kasteelen. Boordevol informatie over Gelderse natuur en cultuur, achtergrondverhalen en eropuit tips.

Vraag nu een gratis exemplaar aan.
Lees verder »