Wildobservatiewandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
9 mei 2015

De Dellen is een prachtig natuurgebied, bekend om de afwisseling van bossen, lanen en heidevelden. Er leeft een groot aantal edelherten en wilde zwijnen. Samen met de boswachter gaat u op zoek naar deze dieren. Na een korte wandeling wordt de wildobservatiepost in het rustgebied bezocht. Hier wordt tot zonsondergang verbleven, in de hoop wild aan te treffen. Om de dieren goed te kunnen zien is het aan te bevelen om een verrekijker mee te brengen. Daarnaast is het belangrijk om zo stil mogelijk te zijn, zodat de dieren zich niet bewust zijn van menselijke aanwezigheid. Deze excursie is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar. Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: Start om 18.30 uur. Duur: ca. 2,5 uur.
Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van jaarkaart.
Startlocatie: Erf van Daendels aan de Nieuwe Zuidweg nabij Epe en Heerde.
Routebeschrijving: vanaf de A50 Apeldoorn-Zwolle afslag 29 Heerde Wapenveld Wezep. Rechtsaf richting Wezep, over de A50, daarna linksaf afslag De Dellen = Nieuwe Zuidweg op. Na circa 3 km is links de parkeerplaats.
Informatie: Rein Jaarsma, tel. 06-20390424 of Gerrit van Vemde, tel. 06-51107825

Inschrijven kan op:
http://www.reserveringenglk.nl/?task=view_event&event_id=369

Locatie

De Dellen en Ambtsbos

Meer info »

Lees verder