Walking dinner Verwolde

Let op: Dit evenement is geweest.
25 juni 2016 - 26 juni 2016

Uniek zomeravond diner op verschillende locaties van Landgoed Verwolde en Huis Verwolde. 

De gasten die hebben gereserveerd (max. 50) worden door Julie van der Borch ontvangen met een aperitief in de Moesgaard bij de landgoedwinkel. Na het voorgerecht wandelt het gezelschap naar pachtersboerderij De Meijer waar het hoofdgerecht wordt geserveerd. Het dessert wordt gebruikt in de Theeschenkerij van Huis Verwolde met royaal terras aan de vijver.

Proef de smaak van Laren

Gasten genieten van diverse bereidingen van het bijzonder smakelijke en exclusieve Wagyu-rundvlees gecombineerd met andere streekproducten uit Laren e.o. Vroeger was het kostbare vlees van de Wagyu (Japanse koe) uitsluitend bestemd voor de keizerlijke familie van Japan. Maar het Japanse runderras is nu ook heel dichtbij te bewonderen bij Wagyu Verwolde van de familie Oudenampsen.

Het menu is samengesteld door Joke Schut (Moesgaard Landgoed Verwolde) en Hans Drijsen (heerlijkverzorgdeten.nl) met medewerking van: Wagyu Verwolde,  Wijngoed Gelders Laren, Wereldbakker Wijnand, Woestenenk Aardappelen, Braakhekke Mosterd en Dieks IJssalon. Stuk voor stuk leveranciers van lokale kwaliteitsproducten.

Kortom: Een avond volop genieten van al het moois dat Laren te bieden heeft.
Wat lekker is hoeft niet van ver te komen!

Aanvang: 17.30 uur

Deelname: € 49,50 p.p. incl. welkomstdrankje en koffie/thee ter afsluiting (betaling vooraf). Overige drankjes dienen op de avond contant te worden voldaan (geen pin aanwezig).

Adres: Landgoed en Huis Verwolde, Jonker Emilelaan 4, 7245 TL Laren.

Reserveren: info@wagyuverwolde.nl
Maximaal 50 deelnemers. Reserveren is noodzakelijk en gaat op volgorde van binnenkomst.

Informatie :  Facebook: Walking Dinner Verwolde  tel. 0573-402400 

Locatie

Huis Verwolde

Meer info »

Lees verder