Florawandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
17 mei 2015

Het is lente. De zon wordt steeds sterker. Er bloeien weer bloemen, de bomen hebben bladeren, het gras wordt steeds langer en groener en de vogels fluiten. Tijd om naar buiten te gaan. De boswachter neemt u vandaag mee over landgoed Staverden, op zoek naar de ontluikende flora. Hij vertelt van alles over de bijzondere planten en bomen op het landgoed. Vooraf of na afloop van de wandeling heeft u de mogelijkheid om op eigen initiatief wat te drinken en/of eten bij Brasserie Staverden. Reserveren voor deze wandeling is niet nodig.

Tijd:
start om 14.00 uur. Duur: circa 2 uur.
Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK pas.
Opmerking: de tocht voert over onverharde paden. Pas uw kleding en schoeisel daarom aan op de verwachte (weers)omstandigheden!
Startlocatie: grote parkeerplaats bij de Uddelermeerweg.
Routebeschrijving: weg Apeldoorn-Harderwijk, afslag Leuvenum/Staverden (Garderenseweg). Daarna rechtsaf de Staverdenseweg op. Na kasteel Staverden rechtsaf de Uddelermeerweg op. Na ca. 200 m ligt rechts de parkeerplaats.
Informatie: Cor Jansen, tel: 06-83548251

Locatie

Landgoed Staverden

Meer info »

Lees verder