De vier seizoenen

Let op: Dit evenement is geweest.
16 mei 2015

Zoals Vivaldi zich in 1725 liet inspireren door de seizoenen, zo kunnen wij ook nu nog inspiratie putten uit de natuur.
Wie kent niet de Vier seizoenen van Vivaldi: Concerto Nr. 4 in f mineur, Op. 8, RV 297?
Zoals Vivaldi zich in 1725 liet inspireren door de seizoenen, zo laten wij ons nu weer inspireren door zijn muziek. We wandelen in 2015 vier keer dezelfde route in het Wekeromse Zand en zo zien we hoe de omgeving met de seizoenen verandert.
Concerto Nr. 1 in E, Op. 8, RV 269, "La primavera" (de Lente) is deze keer de inspiratie voor onze wandeling op het Wekeromse Zand. In het voorjaar laat het prille groen zich weer zien in de aanloop naar de zomer. De dieren komen weer tevoorschijn na de koude winter. De vogels laten zich weer horen en de insecten zoemen rond. Geen beter moment om vrolijk naar buiten te gaan voor een fijne wandeling. Reserveren is niet nodig.

Tijd: start om 14.00 uur. Duur: 2 a 3 uur.
Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 8 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK-pas.
Opmerking: neem een fototoestel mee.
Startlocatie: de IJzertijdboerderij aan de Vijfsprongweg in Wekerom.
Routebeschrijving: vanaf de N304 van Ede naar Wekerom of vice versa. Neem de Wekeromseweg die aan de kant van Wekerom de Edeseweg wordt genoemd. Vóór, cq. na het dorp Wekerom links, cq. rechtsaf de Vijfsprongweg in. De parkeerplaats is na 2,5 km links.
Informatie: Keesjan Kleef, tel. 06-52519146 of Joyce Penninkhof, tel. 06 - 14968813

Locatie

Wekeromse Zand

Meer info »

Lees verder
x

Gratis magazine Mooi Gelderland

Mooi Gelderland is hét kleurrijke magazine van Geldersch Landschap & Kasteelen. Boordevol informatie over Gelderse natuur en cultuur, achtergrondverhalen en eropuit tips.

Vraag nu een gratis exemplaar aan.
Lees verder »