Sporen zoektocht

Let op: Dit evenement is geweest.
9 mei 2015

De Sysselt is een bosgebied met mooie lanen en enkele heideveldjes. De Sysselt is het thuis van vele vogelsoorten en de schuilplaats van veel wild. Er wonen edelherten, wilde zwijnen en ook reeën. Zij laten overal hun sporen achter. Niet alleen kun je de afdrukken van hun poten vinden, maar je kunt hun aanwezigheid ook zien aan de plaatsen waar ze slapen of aan de sporen die ze achterlaten na het eten. Neem uw (klein)kinderen eens mee op deze speciale opa/oma kleinkindwandeling. Tijdens de wandeling kunnen de kinderen zich uitleven tijdens het zoeken naar sporen en vertellen de boswachters daarbij allerlei leuke weetjes over de dieren. Na afloop krijgen alle kinderen een kleine verrassing mee naar huis. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: start om 14.00 uur. Duur: ca. 2 uur.
Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 6 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK-pas.
Startlocatie: noordzijde (stadszijde) van station Ede/Wageningen.
Informatie: Dirk van der Plaat, 06 - 28849331 of Frank de Smit, tel. 06 - 48477725

Inschrijven kan op:
http://www.reserveringenglk.nl/?task=view_event&event_id=355

Locatie

Sysselt

Meer info »

Lees verder
x

Gratis magazine Mooi Gelderland

Mooi Gelderland is hét kleurrijke magazine van Geldersch Landschap & Kasteelen. Boordevol informatie over Gelderse natuur en cultuur, achtergrondverhalen en eropuit tips.

Vraag nu een gratis exemplaar aan.
Lees verder »