Lange lentewandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
11 april 2015

Lente kriebelt volgens veel dichters. Als u nu naar buiten gaat, voelt en ruikt u de frisheid van de ontluikende natuur. Bloeiende bloemen. Een briesje in uw haar. Een zonnetje op uw hoofd. Tijd dus voor een flinke wandeling. De boswachter neemt u vandaag mee door het Wisselse Veen en de Tongerense heide.
In het hoge gebied van de Tongerense Heide wisselen bos, heide en vennetjes elkaar af. Afdalend naar het Wisselse Veen wordt het terrein vlakker en natter. De heide loopt over in grasland. Door de grote afwisseling aan grondsoorten en de vele hoogteverschillen komen er veel verschillende plantensoorten voor. Reserveren voor deze wandeling is niet nodig.

Tijd:
start om 10.00 uur. Duur: 6 tot 7 uur. Afstand: ca. 18 km.
Deelname: € 5 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK-pas.
Opmerking: stevige schoenen zijn noodzakelijk; neem zelf eten en drinken mee
Startlocatie: de Geldersch Landschap-parkeerplaats aan de Boerweg ca.100 m voorbij kampeerboerderij Berghoeve, Veenweg 9, 8162 RJ Epe.
Informatie: Fokko Andringa, tel. 06 - 51543444

Locatie

Tongeren

Meer info »

Lees verder
x

Gratis magazine Mooi Gelderland

Mooi Gelderland is hét kleurrijke magazine van Geldersch Landschap & Kasteelen. Boordevol informatie over Gelderse natuur en cultuur, achtergrondverhalen en eropuit tips.

Vraag nu een gratis exemplaar aan.
Lees verder »