Volle maanwandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
4 april 2015

Normaal gesproken wandelen de meeste mensen overdag. Maar als het donker is, is er ook veel te zien en te horen. U kunt de sterren zien en de gloed van nabij gelegen steden, dorpen of campings. En u hoort allerlei omgevingsgeluiden zoals geritsel in de bladeren, wegspringende konijnen, langs zoevende vleermuizen en roepende bosuilen. Juist door die geluiden zult u merken dat een wandeling die u overdag al vaker heeft gemaakt ‘s-nachts opeens geheel nieuw en anders kan zijn. Ervaar het zelf en loop mee met onze boswachters op zaterdagavond 4 april op de Loenermark. Deze avond is het volle maan en dat maakt deze wandeling nog eens extra bijzonder.

De boswachter neemt u mee over de grote heidevlakten. Daar beleef je de nacht met de zilveren schittering van de maan ten volle. Of het helder is of bewolkt, dit wordt een bijzondere beleving. De wandeling start aan het eind van de dag, als de zon ondergaat en eindigt in het donker. Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: start om 20.00 uur. Duur: 2 à 3 uur.
Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK-pas.
Opmerking: zorg voor stevige schoenen. Bij regen gaat de excursie niet door.
Startlocatie: op de parkeerplaats bij de schaapskooi aan het einde van de Droefakkers in Loenen (Gld).
Informatie: John ter Horst, tel. 06-51 381 453

Inschrijven kan op:
http://www.reserveringenglk.nl/?task=view_event&event_id=346

Locatie

Loenermark

Meer info »

Lees verder
x

Gratis magazine Mooi Gelderland

Mooi Gelderland is hét kleurrijke magazine van Geldersch Landschap & Kasteelen. Boordevol informatie over Gelderse natuur en cultuur, achtergrondverhalen en eropuit tips.

Vraag nu een gratis exemplaar aan.
Lees verder »