Volle maanwandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
4 april 2015

Normaal gesproken wandelen de meeste mensen overdag. Maar als het donker is, is er ook veel te zien en te horen. U kunt de sterren zien en de gloed van nabij gelegen steden, dorpen of campings. En u hoort allerlei omgevingsgeluiden zoals geritsel in de bladeren, wegspringende konijnen, langs zoevende vleermuizen en roepende bosuilen. Juist door die geluiden zult u merken dat een wandeling die u overdag al vaker heeft gemaakt ‘s nachts opeens geheel nieuw en anders kan zijn. Ervaar het zelf en loop mee met onze boswachters op zaterdagavond 4 april door het Wilbrinkbos. Deze avond is het volle maan en dat maakt deze wandeling nog eens extra bijzonder.

De boswachter neemt u mee door bosrijk gebied met een landhuis, houtwallen, heide, vijvers en vennetjes. Of het helder is of bewolkt, dit wordt een bijzondere beleving. De wandeling start aan het eind van de dag, als de zon ondergaat en eindigt in het donker. Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: start om 20.00 uur. Duur: ca. 2 uur.
Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 8 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK pas.
Opmerking: trek stevige schoenen aan. Bij regen gaat de excursie niet door.
Startlocatie: de parkeerplaats aan de westzijde van het Wilbrinkbos, gelegen aan de Apeldoornsestraat bij Voorthuizen.
Informatie: Henk Huizing, tel. 06 - 51966359 of Frank de Smit, tel. 06 - 48477725

Inschrijven kan op:
http://www.reserveringenglk.nl/?task=view_event&event_id=345

Locatie

Wilbrinkbos

Meer info »

Lees verder