Kastelen jubileum tourrit

Let op: Dit evenement is geweest.
31 mei 2015

De 80 kilometer lange tocht begint door de Veluwse bossen en gaat onder meer langs het Kroondomein en het dorp Vierhouten. Eerste stop is de grote parkeerplaats van Landgoed Staverden. Daar zal onze boswachter u opwachten en kunt u zich eventueel aansluiten voor een rondleiding door de kasteeltuin.

Vervolgens gaat de rit via Drie (Boshuis Drie) naar het toeristische dorp Garderen. U rijdt langs Stroe, door de prachtige bossen van Kootwijk richting Apeldoorn (langs Paleis het Loo) via Wenum-Wiesel, terug naar kasteel Cannenburch.

Vanaf 10.00 uur is er de gelegenheid om de wagens op te stellen op het voorplein van het kasteel, het is verplicht om zorg te dragen voor een milieumat ( antilek mat ) onder uw wagen. Vervolgens wordt u verwelkomd met koffie en lekkers in de prachtige gewelvenkelder van kasteel Cannenburch. Hier ontvangst u tevens de route en is er de mogelijkheid tot een rondleiding over de begane grond van het kasteel. Helaas kunt u niet meer reserveren.

Tijd: 10.00 uur opstellen wagens op voorplein kasteel. Start jubileumrit om 12.00 uur.

Deelname: € 12,50 per persoon. Inclusief koffieontvangst en rondleidingen. Lunch op eigen gelegenheid. U kunt afrekenen bij de kassa in de kelders van het kasteel.

Startlocatie: kasteel Cannenburch, M. van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen.

Informatie: kasteel Cannenburch is van april t/m oktober op di t/m do, za en zo telefonisch bereikbaar tussen 12.00 - 17.00 uur via (0578) - 57 12 92 . Tevens kunt u uw vraag per email stellen via: cannenburch@glk.nl.

Reserveren: Graag voor donderdag 28 mei 2015 via onderstaand formulier. Er is plaats voor 40 deelnemende wagens.

 

Locatie

Kasteel Cannenburch

Meer info »

Lees verder