Lezing Kasteelkinderen

Let op: Dit evenement is geweest.
23 april 2015

Een unieke lezing door Jorien Jas, conservator bij Geldersch Landschap & Kasteelen, over het rijke bezit aan kinderportretten op kasteel Cannenburch. Onlangs kon aan deze bijzondere collectie het portret van Hadewich van Isendoorn worden toegevoegd: een 17de-eeuws portret van een meisje van acht jaar. Dit bijzondere portret vormt de aanleiding van deze avond, waarin we stil staan bij het lief en leed dat schuil gaat achter de kinderportretten op het kasteel.

U wordt ontvangen in de gewelvenkelders van het kasteel met een kopje koffie of thee om vervolgen in de rijk ingerichte Ontvangsthal van de lezing te genieten. De avond wordt afgesloten met een drankje in Restaurant ’t Koetshuis. Helaas kunt u niet meer reserveren.

Programma: 19.30 uur inloop en koffieontvangst in de Gewelvenkelders, 20.00 uur lezing in de Ontvangsthal, 21.00 uur drankje in Restaurant ’t Koetshuis. Per avond is er ruimte voor 70 personen.

Deelname: € 12,50 per persoon.

Locatie: kasteel Cannenburch, M. van Rossumplein 4, 8171 EB Vaassen.

Informatie: kasteel Cannenburch is april t/m oktober op di t/m do, za en zo telefonisch bereikbaar tussen 12.00 - 17.00 uur via (0578) - 57 12 92 . Tevens kunt u uw vraag per email stellen via: cannenburch@glk.nl.

Reserveren: Via onderstaand formulier. Graag reserveren voor woensdag 15 april. De lezingen gaan door bij aanmelding van 20 personen of meer.

Locatie

Kasteel Cannenburch

Meer info »

Lees verder