Nationale Tuinweek

Let op: Dit evenement is geweest.
13 juni 2015 - 20 juni 2015

Terug naar de tijd van de Gelderse graven en je laten misleiden door de bedriegertjes, de waterstralen die onverwacht in het park omhoogschieten. Het kan in kasteel en park Rosendael.

Rosendael is voor volwassenen en kinderen een leuk dagje uit. Het park, compleet met bijzondere boomsoorten en rozentuin, maar ook met de tuinsieraden als de bedriegertjes, schelpengalerij, theekoepel, vijvers en fonteinen, trekt zelfs bezoekers vanuit het buitenland. Het kasteel zelf is bekend om zijn donjon en zijn volledig ingerichte interieurs. De ronde toren is de grootste in zijn soort die in Nederland bewaard is gebleven. Het park is op eigen gelegenheid of met een rondleiding te bezichtigen. Het kasteel is met een rondleiding te bezichtigen. Verder beschikt Rosendael over een sfeervolle kasteelwinkel en een oranjerie met terras met uitzicht over de rozentuin waar u kunt genieten van heerlijke lekkernijen.

Data: 13 t/m 20 juni
Tijd: tussen 11.00 – 17.00 uur
Entree: € 3,00 (i.p.v. € 5,00 p.p.). Bezoekers kunnen ook het park en het kasteel samen bezoeken voor maar € 7,00 (i.p.v. € 9,50 p.p.)
Adres: kasteel en park Rosendael, Rosendael 1, 6891 DA Rozendaal.
Informatie en reserveren: tel. (026) 364 46 45 en rosendael@glk.nl

Online reserveren

Locatie

Kasteel Rosendael

Meer info »

Lees verder