Vocal performances

Let op: Dit evenement is geweest.
20 maart 2015

Pop en Jazz in het kasteel? Het kan allemaal in de serie ‘Het hoort niet op Doorwerth, die nu al zijn derde seizoen in gaat. De vocale ensembles Zippa en VPS KEK brengen op 20 maart een gevarieerd programma met uitdagende liedjes.

Debuut
Zippa heeft ambitie, dat blijkt uit het brede repertoire dat ze aanpakken. Birgit, Madeleine, Esther, Joep en Marko zingen sinds 2014 samen en hebben allemaal een ruime ervaring in zang. Vijf getalenteerde musici die als verschillende persoonlijkheden en stemmen toch als een harmonieus geheel klinken. Hun debuut maken ze op het prachtige kasteel Doorwerth.
Samen met de ervaren zangers van VPS KEK, finalisten bij Liever de Liemers Cultuurprijs 2014, verzorgen ze een gevarieerd en sfeervol optreden. Een mooie locatie, uitdagende liedjes… de lat ligt hoog, zullen ze het halen? There’s only one way to find out!

VPS KEK
‘Vocal performance system Knapen en Knarren’ maakt van elk optreden een klein feestje. De kerels van VPS KEK maken zelf arrangementen of maken gebruik van bevriende nationale en internationale arrangeurs van naam. In 2012 won VPS KEK het Nederlandse Festival voor Vocale Ensembles. De groep bestaat uit Martin Schoenmaker (tenor), Joep Hopstaken (tenor), Gerrit Hiddink (bariton / bas) en Mark Vermeeren (bas).

Aanvang: 20.00 uur (kassa en gewelvenkelder geopend vanaf 19.30 uur)
Toegang: € 10,00, donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen € 7,50. Studenten en kinderen t/m 12 jaar € 5,00.
Informatie: tel. (026) 339 74 06 of doorwerth@glk.nl
Reserveren: via onderstaand formulier, per e-mail of telefonisch. Vooraf reserveren voor deze activiteit is noodzakelijk.

Online reserveren

Locatie

Kasteel Doorwerth

Meer info »

Lees verder