Kindervoorstelling

Let op: Dit evenement is geweest.
28 oktober 2015

Muzikaal Verteltheater De Rode Maan vertelt, zingt en speelt in kasteel Ammersoyen de voorstelling 'Toedan en Watnou' voor kinderen van 5 t/m 10 jaar. 

Maya is een meisje met veel fantasie. Te veel vinden sommige kinderen. Ze vinden haar stom, raar en hebben dan ook liever niet dat ze meespeelt. Op een dag is Maya verdwenen. Niemand weet waar ze is behalve een jongen: ze is opgegaan in haar fantasiewereld; in het Land van Allemaal niet Waar. In dit land, dat volhangt met webben en spinnedraden gaat het verhaal verder.

Hannafloor de Roos van De Rode Maan vertelt, speelt en zingt het verhaal en bespeelt instrumenten als gitaar en accordeon. Het publiek wordt regelmatig uitgenodigd om mee te doen en te spelen.

* Het is mogelijk om de kindervoorstelling te combineren met de Kinderkasteel Rondleiding om 13.30 uur. U krijgt dan € 1 korting per persoon op het tarief voor deze rondleiding speciaal voor kinderen en hun (grootouders).

Datum: woensdag 28 oktober

Aanvang: 14.30 uur (duur: circa 50 minuten)

Entree: voorstelling € 8,50 (volwassenen en kinderen), donateurs € 1,00 korting. Kortingsacties zijn niet geldig voor deze voorstelling.
voorstelling + Kinderkasteel Rondleiding (combiticket): € 16,00 (kinderen en volwassenen)

Reserveren: is noodzakelijk en is mogelijk via onderstaand formulier

Adres: kasteel Ammersoyen, Kasteellaan 1, 5324 JR Ammerzoden

Informatie: tel. (073) 594 95 82 of ammersoyen@glk.nl

Online reserveren

Locatie

Kasteel Ammersoyen

Meer info »

Lees verder