Voorstelling Scrooge

Let op: Dit evenement is geweest.
23 december 2015

Op 23 december speelt Muzikaal Verteltheater De Rode Maan in kasteel Ammersoyen de voorstelling 'Scrooge, a Christmas Carrol' voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

In dit wereldberoemd kerstverhaal van Charles Dickens krijgt de gierige Ebenezer Scrooge  in de kerstnacht bezoek van de geest van zijn overleden collega en vriend Bob Marley. Deze vertelt hem dat het belangrijk is om zijn leven te verbeteren. Anders eindigt hij net zo als Marley, geketend aan kettingen en eeuwig dolend. Om Scrooge toch nog een kans te geven, wordt hij die nacht bezocht door drie geesten, die van het verleden, heden en toekomstig kerstfeest. Dit maakt zo'n indruk op de oude Ebenezer, dat hij verandert in een beter mens. 

Het verhaal is omgezet tot een (interactieve) muzikale vertelvoorstelling door Hannafloor de Roos. Ze begeleidt zichzelf op gitaar en kleine harp en andere instrumenten.

* Indien u vooraf wilt aansluiten bij de kinderrondleiding van 13.30 uur, dan is dat mogelijk. Wij houden rekening met de aanvangstijd van de voorstelling.

Datum: woensdag 23 december

Aanvang: 14.30 uur

Entree voorstelling: € 8,50 (volwassenen en kinderen), donateurs € 1,00 korting. Kortingsacties (zoals Local Joy en Groupon) zijn niet geldig voor deze voorstelling.

Reserveren: is noodzakelijk en is mogelijk via onderstaand formulier

Adres: kasteel Ammersoyen, Kasteellaan 1, 5324 JR Ammerzoden

Informatie: tel. (073) 594 95 82 of ammersoyen@glk.nl

Online reserveren

Locatie

Kasteel Ammersoyen

Meer info »

Lees verder