Natuur in Gelderland

Let op: Dit evenement is geweest.
18 april 2015

Bezoek samen met Frank Berendse (schrijver boek Natuur in Nederland) en boswachter Rhea Rekker de mooiste plekjes in Klein Bylaer te voet.

De aanwezigheid van Berendse betekent dat u uitgebreid geïnformeerd wordt over de ontstaansgeschiedenis van de natuur die bezocht wordt, de ontwikkeling daarvan, de flora en de fauna en de wandelmogelijkheden. In zijn onlangs verschenen boek Natuur in Nederland beschrijft Berendse tien Nederlandse landschappen: van de Drentse hoogvenen tot de duinen, van de Gelderse beekdalen tot de polders en van het rivierenland tot de Limburgse heuvels. Ook de steden passeren de revue. Dit alles wordt geïllustreerd door foto’s van Ruben Smit, aquarellen van Ed Hazebroek, en tal van kleurrijke kaartjes.

Dit prachtige, vlot geschreven boek werkt aanstekelijk, waardoor iedereen zelf de natuur wil ontdekken. En dat kan dus door deel te nemen aan deze excursies!

Start om 10 uur. Duur ca. 2,5 uur.
Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK-pas.
Informatie: Rhea Rekker, tel. 06-44984949

Reserveren is noodzakelijk via onderstaande link.

 

 

Inschrijven kan op:
http://www.reserveringenglk.nl/?task=view_event&event_id=341

Locatie

Landgoed Klein Bylaer en Kallenbroek

Meer info »

Lees verder
x

Gratis magazine Mooi Gelderland

Mooi Gelderland is hét kleurrijke magazine van Geldersch Landschap & Kasteelen. Boordevol informatie over Gelderse natuur en cultuur, achtergrondverhalen en eropuit tips.

Vraag nu een gratis exemplaar aan.
Lees verder »