Van nat naar droog

Let op: Dit evenement is geweest.
18 maart 2015

Woensdag 18 maart 2015
Heeft u wel zin in een wandeling, maar geen zin om te verdwalen? Dan is het fijn om samen met de boswachter op stap te gaan. Onderweg wordt er aandacht besteed aan landgoederen in het algemeen, de natuur in dit gebied en allerlei interessante wetenswaardigheden. De boswachter vertelt waarom het hier droog is en op andere plaatsen weer nat. U komt op mooie plekjes en hoort verschillende anekdotes. Op Warnsborn komt u vooral aan de stille noordkant. Reserveren is niet nodig.

Tijd: start om 14.00 uur. Duur: circa 3 uur.
Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p.. Donateurs van Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK-pas.
Opmerking: afstand circa 7,5 km.
Startlocatie: parkeerplaats Westerheide, Harderwijkerweg inrijden tegenover restaurant De Leeren Doedel (Amsterdamseweg N224). Na circa 200 m links parkeren bij bord Geldersch Landschap & Kasteelen. Informatie: John ter Horst, tel. 06 – 51381453 of Peter Palstring, tel. 06 - 47966663

Locaties

Westerheide

Meer info »

Lees verder

Vijverberg

Meer info »

Lees verder
x

Gratis magazine Mooi Gelderland

Mooi Gelderland is hét kleurrijke magazine van Geldersch Landschap & Kasteelen. Boordevol informatie over Gelderse natuur en cultuur, achtergrondverhalen en eropuit tips.

Vraag nu een gratis exemplaar aan.
Lees verder »