Lentewandeling Loenermark

Let op: Dit evenement is geweest.
31 maart 2015

Een heerlijke ochtendwandeling door de prachtige natuur van de Loenermark in het voorjaar. De lente is 11 dagen oud, veel van de knoppen zijn aan het uitlopen en er zijn al weer voorjaarsbloemen te zien. Komt u mee naar buiten? Reserveren is niet nodig.

Tijd: start om 10.00 uur. Duur: 2 - 2,5 uur.
Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK-pas.
Startlocatie: Startlocatie: vanaf de parkeerplaats “Het Dichte Gat” aan de Groenendaalseweg te Loenen (Gld).
Routebeschrijving: A50 Arnhem-Apeldoorn. Afslag 23 Loenen-Eerbeek-Beekbergen. Loenen aanhouden. In Loenen voor Hotel-Restaurant “De Loenermark” rechtsaf de Groenendaalseweg op. Deze weg ca. 1,6 km afrijden tot aan de parkeerplaats “Het dichte Gat” aan uw linkerhand. Vanuit Apeldoorn gaat u via de Arnhemseweg richting Woeste Hoeve (rechter tunnelbuis van wildviaduct Woeste Hoeve, parallel aan de A-50) met de bocht mee naar links, de Groenendaalse Weg. Even vóór het Ereveld Loenen is rechts de parkeerplaats.
Informatie: Hans Keppel en Nel Schütz, tel. 06-15363228.

Locatie

Loenermark

Meer info »

Lees verder
x

Gratis magazine Mooi Gelderland

Mooi Gelderland is hét kleurrijke magazine van Geldersch Landschap & Kasteelen. Boordevol informatie over Gelderse natuur en cultuur, achtergrondverhalen en eropuit tips.

Vraag nu een gratis exemplaar aan.
Lees verder »