Kinderwandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
21 februari 2015

Het is weer vakantie! Een mooie gelegenheid om de kinderen weg te halen achter de computer of televisie en een frisse neus te halen. Want in het bos valt altijd wat te beleven. Tijdens de wandeling vertelt de boswachter allerlei leuke weetjes over de schapen en de natuur en kunnen de kinderen zich uitleven tijdens een aantal leuke en leerzame opdrachten. Na afloop krijgen alle kinderen een kleine verrassing mee naar huis. Een leuke manier om de Loenermark beter te leren kennen! Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Reserveren is noodzakelijk.

Tijd: start om 14.00 uur. Duur: 2 - 2,5 uur.
Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK-pas.
Opmerking: zorg voor stevige schoenen. De wandeling is niet geschikt voor buggy’s en kleuters.
Startlocatie: parkeerplaats bij de schaapskooi aan de Droefakkers.
Routebeschrijving: A50 Arnhem-Apeldoorn, afslag Loenen. In Loenen direct na hotel-restaurant De Loenermark rechtsaf de Droefakkers op en die blijven volgen. Deze weg ca. 3 km. afrijden.
Informatie: Fijko Slijm, tel. 06-10355749.

Inschrijven kan op:
http://www.reserveringenglk.nl/?task=view_event&event_id=331

Locatie

Loenermark

Meer info »

Lees verder
x

Gratis magazine Mooi Gelderland

Mooi Gelderland is hét kleurrijke magazine van Geldersch Landschap & Kasteelen. Boordevol informatie over Gelderse natuur en cultuur, achtergrondverhalen en eropuit tips.

Vraag nu een gratis exemplaar aan.
Lees verder »