Winterwandeling

Let op: Dit evenement is geweest.
17 januari 2015

Een winterse januaridag kan voor veel verrassingen zorgen: snerpende koude, donzige sneeuwvlokken of misschien een zachte dag met een waterig zonnetje. Wordt het ploeteren door een drassig gebied of is de grond hard bevroren? De omstandigheden bepalen wat we zullen zien. De Sysselt is een ideale plek om de oude ontstaansgeschiedenis van onze leefomgeving waar te nemen. Al rondstruinend doen we een aantal karakteristieke plekken aan: het Zandbos, het Paradijs en mogelijk het Doornbos en het Hertenbos. We weten niet hoe ver we kunnen komen, maar we weten wel wie dit gebied vroeger hebben bewoond: Neanderthalers, jagers-verzamelaars en waarschijnlijk ook de Romeinen…..  Sneeuw en ijs, modder en nattigheid – zo voelt u de beproevingen van deze lotgenoten aan den lijve, en dat is precies de charme van deze winterwandeling. Reserveren is niet nodig.

Tijd: start om 14.00 uur. Duur: 2 à 3 uur.
Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK pas.
Startlocatie: station Ede (noordzijde).
Informatie: Joyce Penninkhof, tel 06-14968813 of Frank de Smit, tel 06-48477725

Locatie

Sysselt

Meer info »

Lees verder
x

Gratis magazine Mooi Gelderland

Mooi Gelderland is hét kleurrijke magazine van Geldersch Landschap & Kasteelen. Boordevol informatie over Gelderse natuur en cultuur, achtergrondverhalen en eropuit tips.

Vraag nu een gratis exemplaar aan.
Lees verder »