Winter Wekeromse Zand

Let op: Dit evenement is geweest.
14 januari 2015

Wie kent niet de Vier seizoenen van Vivaldi: Concerto Nr. 4 in f mineur, Op. 8, RV 297?
Zoals Vivaldi zich in 1725 liet inspireren door de seizoenen, zo laten wij ons nu weer inspireren door zijn muziek. We wandelen in 2015 vier keer dezelfde route in het Wekeromse Zand en zo zien we hoe de omgeving met de seizoenen verandert.
"L'inverno" (de winter) is deze keer de inspiratie voor onze wandeling op het Wekeromse Zand. In de koude wintermaanden wanneer sneeuw en ijzige wind heersen komt de natuur tot rust. Zie hoe de bomen de kou doorstaan en ieder dier zijn eigen haard op zoekt. Misschien zien we ook nog wel enkele moeflons de kou trotseren om hun eten bij elkaar te scharrelen. Neemt u vooral een fototoestel mee. Reserveren is niet nodig.

Tijd: start om 14.00 uur. Duur: 2 à 3 uur.
Deelname: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK pas.
Startlocatie: de IJzertijdboerderij aan de Vijfsprongweg in Wekerom.
Routebeschrijving: vanaf de N304 van Ede naar Wekerom of vice versa. Neem de Wekeromseweg die aan de kant van Wekerom de Edeseweg wordt genoemd. Vóór, cq. na het dorp Wekerom links, cq. rechtsaf de Vijfsprongweg in. De parkeerplaats is na 2,5 km links.
Informatie: Keesjan Kleef, tel. 06-52519146

Locatie

Wekeromse Zand

Meer info »

Lees verder
x

Gratis magazine Mooi Gelderland

Mooi Gelderland is hét kleurrijke magazine van Geldersch Landschap & Kasteelen. Boordevol informatie over Gelderse natuur en cultuur, achtergrondverhalen en eropuit tips.

Vraag nu een gratis exemplaar aan.
Lees verder »