Workshop kleur-, mood- & styleboard

Nico van Haastrecht

Workshop kleur-, mood- & styleboard

Workshop kleur & mood board & styleboard 

Heb je een vriendinnendag, een familiedag of een teambuildings uitje van je bedrijf? Dan is het natuurlijk super gezellig om met zijn allen een workshop te volgen bij CLARI. In een prachtige omgeving bij ‘Kasteel Rosendael’  geeft Clari haar workshops.  

De workshop start om 13.00 uur met een rondgang op eigen gelegenheid door kasteel Rosendael. Aansluitend wordt je naar de Noordvleugel gebracht waar de workshop zal plaatsvinden. Je kunt ervoor kiezen om voorafgaand aan de kasteelrondleiding ook het park te bezoeken. Het park is geopend vanaf 11.00 uur.  

Tijdens dit gezellige en inspirerende uitje, vertelt Clari je alles over de 12 kleurtypes gebaseerd op de 4 seizoenen en het gebruik van kleur en style. Het maken van een mood board tijdens deze workshop geeft altijd veel gesprekstof inspiratie en bovenal veel gezelligheid. Gedurende de workshop wordt voor koffie, thee, sapjes en een hapje gezorgd. 

Clari heeft veel ervaring op het gebied van kleur en style adviezen. Daarnaast heeft zij haar kennis up to date gehouden door regelmatig trainingen te volgen. De mood boards kunnen natuurlijk na afloop worden meegenomen en als afsluiting krijgt iedereen een leuke attentie mee in een goodiebag. Iedere deelnemer ontvangt een bijpassende kleurkaart. 

Duur: Rondgang kasteel 1 uur en workshop 2,5 uur 

 

Praktische informatie

Tickets

  • Volwassenen incl. kasteel & parkbezoek €54,00

Locatie

Kasteel Rosendael

Rosendael 1
6891 DA Rozendaal
T (026) 364 46 45
rosendael@glk.nl

Parkeren

Parkeren is gratis. Tijdens evenementen gelden de parkeertarieven van het betreffende evenement.

Op het parkeerterrein is een laadpaal voor elektrische auto’s aanwezig.

Bereikbaarheid

Eigen vervoer:
A12 Utrecht – Oberhausen, afslag Arnhem-Noord, richting Velp / Rozendaal, Rozendaal aanhouden.

Parkeren is gratis. Tijdens evenementen gelden de parkeertarieven van het betreffende evenement.

Openbaar vervoer:
Check de actuele reisinformatie op 9292.nl

Kasteel Rosendael

Horeca

De Oranje-rie 

De Oranje-rie is geopend van medio mei tot medio oktober. Gedurende het seizoen geopend van dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur. In juli en augustus ook op maandag geopend. Ook kunt u De Oranje-rie exclusief huren voor een bijeenkomst. Kom en geniet van de relaxte omgeving met één van de mooiste terrassen van Nederland. De Oranje-rie is eten, drinken en beleven.

Kasteelcafé

In de periode dat planten en boompjes overwinteren (medio oktober t/m medio mei) of dat de Oranje-rie gereserveerd is voor een besloten partij, dan is het kasteelcafé in het kasteel geopend.

Voor reserveringen kunt u mailen met info@oranje-rie.nl 

Toegankelijkheid

We zetten ons in om steeds meer drempels weg te nemen en mensen met een lichamelijke beperking beter te verwelkomen op onze kastelen. Lees hier alles over de toegankelijkheid van kasteel Rosendael.

Workshop kleur-, mood- & styleboard

Boek hier uw ticket
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene oase de Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.