Winterwonderland op kasteel Rosendael

Het mooie kasteel Rosendael vormt het decor van een bijzondere winterfair. Tal van winterse activiteiten en unieke producten zijn te vinden in een sprookjesachtige omgeving.  

De organisator, Trots Event Concepts zal in december samen met de bewoners van het kasteel een mooie “Cadeau Fair” organiseren. Een fair vol met de mooiste en lekkerste presentjes voor in de zak van de Sint of voor onder de kerstboom. In een mooi aangeklede omgeving en uitgelicht kasteel kan je genieten van fijne muziek en bijzondere activiteiten voor jong en oud.   

Alles wat je deze winter mag verwachten van heerlijke glühwein tot de fijnste en verse delicatessen. Daarnaast vind je warme en hippe mode, sieraden, edelstenen en prachtige creaties om je huis nog mooier te maken. Eerlijke en het liefst homemade vervaardigde producten die zowel mooi, origineel en smakelijk zijn. Standhouders presenteren op een fantasierijke manier en met passie hun producten.    

Kinderen kunnen heerlijk verwarmd hun creativiteit de vrije loop laten. Een inpakservice staat klaar om jouw cadeau nog specialer te maken. Alles met het thema van de winter met een knipoog naar de komende maanden en het voorjaar.   

Bezoekers worden in het kasteel ontvangen door onze kasteeldames en -heren in kostuum.  Geniet van de prachtige kleding en maak ook gerust even een foto!  Het kasteel is te bezoeken op eigen gelegenheid van 12.00 tot 17.00. Laatste doorgang 16.30 uur.  

Het park bezoek je ook op eigen gelegenheid met de Beleef!plattegrond. Het park is geopend van 11.00 tot 16.00 uur. De winterfair is tot 18.00 uur te bezoeken op het voorterrein.   

 Dus alles voor een heerlijk familie uitje bij het bijzondere kasteel Rosendael.  

De fair bezoek je gratis! Voor het parkeren van de auto wordt wel een bijdrage gevraagd. Bezoek het park en kasteel tegen een gereduceerd tarief. Kinderen (alias Museuminspecteurs) hebben op deze dagen gratis toegang

Praktische informatie

Wanneer

 1. za. 16 december 2023

  11.00 – 18.00 uur
 2. zo. 17 december 2023

  11.00 – 18.00 uur

Tickets

 • Entree fair Gratis
 • Kasteel & park Volwassenen € 10,00
 • Kinderen 4 t/m 18 jaar (alias Museuminspecteurs) Gratis
 • Kinderen t/m 3 jaar Gratis
 • Museumkaarthouders (op vertoon van pas) Gratis
 • Donateurs
 • GLK Gratis

Locatie

Kasteel Rosendael

Rosendael 1
6891 DA Rozendaal
T 026 364 46 45
rosendael@glk.nl

Parkeren

Parkeren is gratis. Tijdens evenementen gelden de parkeertarieven van het betreffende evenement.

Op het parkeerterrein is een laadpaal voor elektrische auto’s aanwezig.

Bereikbaarheid

A12 Utrecht – Oberhausen, afslag Arnhem-Noord, richting Velp / Rozendaal, Rozendaal aanhouden.

Openbaar vervoer
Kasteel Rosendael is per bus bereikbaar. Kijk voor meer informatie op www.9292.nl.

Kasteel Rosendael

Horeca

Oranje-rie
De horeca in de Oranje-rie is geopend van medio mei tot medio oktober van 11.00-17.00 uur. Kom en geniet van de relaxte omgeving met één van de mooiste terrassen van Nederland.

Kasteel-café
In de periode dat planten en bomen overwinteren in de Oranje-rie, is het kasteel-café in het kasteel geopend. Dit geldt ook wanneer de Oranje-rie gereserveerd is voor een besloten partij.
Geopend 4 november tot en met april van vrijdag tot en met zondag van 11.00-16.00 uur. Reserveren mogelijk via info@oranje-rie.nl

Toegankelijkheid

We zetten ons in om steeds meer drempels weg te nemen en mensen met een lichamelijke beperking beter te verwelkomen op onze kastelen. Lees hier alles over de toegankelijkheid van kasteel Rosendael.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene oase de Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.