Winterwonderland op kasteel Rosendael

Het mooie kasteel Rosendael vormt het decor van een bijzondere winterfair. Tal van winterse activiteiten en unieke producten zijn te vinden in een sprookjesachtige omgeving.  

De organisator, Trots Event Concepts zal in december samen met de bewoners van het kasteel de “Winter Fair” organiseren. Een fair vol met de mooiste en lekkerste presentjes voor onder de kerstboom. In een mooi aangeklede omgeving en uitgelicht kasteel, kan je genieten van fijne muziek en bijzondere activiteiten voor jong en oud.   

Alles wat je deze winter mag verwachten van heerlijke glühwein tot de fijnste en verse delicatessen. Daarnaast vind je warme en hippe mode, sieraden, edelstenen en prachtige creaties om je huis nog mooier te maken. Eerlijke en het liefst homemade vervaardigde producten die zowel mooi, origineel en smakelijk zijn. Standhouders presenteren op een fantasierijke manier en met passie hun producten.    

Bezoekers worden in het kasteel ontvangen door onze kasteeldames en -heren in kostuum. Geniet van de prachtige kleding en maak ook gerust even een foto!  Het park bezoek je ook op eigen gelegenheid met de Beleef!plattegrond. Het kasteel is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De winterfair is tot 18.00 uur te bezoeken op het voorterrein.      

De fair bezoek je gratis! Voor het parkeren van de auto wordt wel een bijdrage gevraagd. Bezoek het park en kasteel tegen een gereduceerd tarief van €10,00. Bezoek het park en kasteel tegen een gereduceerd tarief van €10,00 voor volwassenen en €5,00 voor kinderen. De donateurs GLK en Museumkaarthouders hebben op deze dagen gratis toegang.

Praktische informatie

Wanneer

 1. za. 16 december 2023

  11.00 – 18.00 uur
 2. zo. 17 december 2023

  11.00 – 18.00 uur

Tickets

 • Entree fair Gratis
 • Kasteel & park Volwassenen € 10,00
 • Kinderen t/m 18 jaar € 5,00
 • Kinderen t/m 3 jaar Gratis
 • Museumkaarthouders (op vertoon van pas) Gratis
 • Donateurs
 • GLK Gratis

Locatie

Kasteel Rosendael

Rosendael 1
6891 DA Rozendaal
T 026 364 46 45
rosendael@glk.nl

Parkeren

Parkeren is gratis. Tijdens evenementen gelden de parkeertarieven van het betreffende evenement.

Op het parkeerterrein is een laadpaal voor elektrische auto’s aanwezig.

Bereikbaarheid

A12 Utrecht – Oberhausen, afslag Arnhem-Noord, richting Velp / Rozendaal, Rozendaal aanhouden.

Openbaar vervoer
Kasteel Rosendael is per bus bereikbaar. Kijk voor meer informatie op www.9292.nl.

Horeca

De Oranjerie
Combineer je bezoek aan het park en kasteel met een tussenstop in de Oranjerie. Kom en geniet van de relaxte omgeving met één van de mooiste terrassen van Nederland. De Oranjerie is eten, drinken en beleven. Ook is de Oranjerie exclusief af te huren voor zakelijke en particuliere ontvangsten zoals recepties, diners en feestavonden.

Openingstijden de Oranjerie
> Medio mei t/m medio oktober: di t/m zo 10-18 u.
> Juli en augustus: ook op maandag geopend

Kasteelcafé de Oranjerie
In de periode dat de kuipplanten en Citrus bomen overwinteren of wanneer de Oranjerie gereserveerd is voor een besloten partij, dan is kasteelcafé de Oranjerie in het kasteel geopend.

Openingstijden kasteelcafé de Oranjerie
> Medio oktober t/m eind oktober: di t/m zo 11-17 u.
> November t/m maart: za & zo 11-16 u.

Voor meer informatie en/of reserveringen kijk je op de website van de Oranjerie of mail je naar info@oranje-rie.nl 

Toegankelijkheid

We zetten ons in om steeds meer drempels weg te nemen en mensen met een lichamelijke beperking beter te verwelkomen op onze kastelen. Lees hier alles over de toegankelijkheid van kasteel Rosendael.

Winterfair

Boek je tickets
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.