Vrijwilligers info-ochtend

www.jurjenpoeles.nl

Kasteel Hernen is aan het groeien, zowel in bezoekersaantallen als het activiteitenprogramma. Wie komt daarom ons huidige team versterken?

Kasteel Hernen is aan het groeien, zowel in bezoekersaantallen als het activiteitenprogramma. Wie komt daarom ons huidige team versterken?

Daarom zijn wij op zoek naar:
– Gastvrouwen/heren
– Rondleiders schoolgroepen
– Klussers
-Ambachtslieden
-Spelers kasteelbewoners
– Groene vingers in de kasteeltuin

Wat bieden wij?
Omdat je als vrijwilliger tijd en energie stopt in het uitvoeren van de taken doen wij graag iets terug! Naast een leuke, bijzondere werkplek en prettige collega’s, organiseren we verschillende bijeenkomsten, krijg je reiskostenvergoeding, ben je verzekerd, heb je toegang tot alle 7 opengestelde kastelen en ontvang je GLK-kleding en 4x per jaar onze mooie tijdschrift.

Interesse?
Op 11 februari 2023 ben je tussen 10.30 en 12.00 uur van harte welkom op onze
informatie-ochtend. Vrijwilligers en medewerkers staan voor je klaar om je meer te vertellen over het werken op het kasteel en de taken die bij de functies horen.
Uiteraard is er volop gelegenheid om vragen te stellen en krijg je een indruk van wat het inhoudt om vrijwilliger te zijn op kasteel Hernen.
Een lekker kopje koffie of thee mag zeker niet ontbreken.

Aanmelden voor deze bijeenkomst wordt op prijs gesteld via onderstaande link.

Voor meer info of ben je verhinderd de 11e en wil je een andere keer langskomen dan kan je contact opnemen  via het contactformulier of hernen@glk.nl

 

Praktische informatie

Wanneer

  1. za. 11 februari 2023

    10.30 – 12.00 uur

Tickets

  • Deelname info- ochtend vrijwilligers gratis

Locatie

Kasteel Hernen

Dorpsstraat 40
6616 AH Hernen
T (0487) 53 19 76
kasteelhernen@glk.nl

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid
Kasteel Hernen is goed bereikbaar via de A50 afslag Wijchen. Houd de borden richting Bergharen aan.

Openbaar vervoer
Vanaf station Wijchen is kasteel Hernen van maandag t/m vrijdag per bus bereikbaar.
Meer informatie www.9292.nl

Parkeren

Parkeren is gratis. Tijdens evenementen gelden de parkeertarieven van het betreffende evenement.

Op het parkeerterrein is een laadpaal voor elektrische auto’s aanwezig.

bakhuis leur terras brood horeca

Horeca

Bakhuis Leur

Op zondagen van 11-17 uur ben je van harte welkom in het op steenworp van kasteel Hernen gelegen Bakhuis Leur. Zie hoe het oude bakkersambacht wordt uitgeoefend en luister naar het verhaal van Bakhuis Leur. In de historische takkenbosoven uit 1840 worden lekkernijen gebakken. De koekjes, brood en banket zijn te koop, evenals een bijbehorend kopje koffie of thee.

Je vindt Bakhuis Leur aan de Van Balverenlaan 1b te Leur.

Cafeesterij De Toekomst

Aan de Dorpsstraat 20 in Hernen is Cafeesterij De Toekomst gevestigd. Zij richten zich op inwoners van Hernen en omliggende kernen, maar wanneer de temperatuur het toelaat kunnen fietsers, wandelaars of andere passanten, die Hernen bezoeken, een plaatsje vinden op het ruime terras. Ze serveren drankjes en hebben een kleine kaart, in een gemoedelijke sfeer. Tevens gratis oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Toegankelijkheid

We zetten ons in om steeds meer drempels weg te nemen en mensen met een lichamelijke beperking beter te verwelkomen op onze kastelen. Lees hier alles over de toegankelijkheid van kasteel Hernen.

 

Vrijwilligers info-ochtend

Meld je hier aan
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene oase de Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.