Benefietconcert: Van klassiek tot Franse chansons

Ligt bij fotograaf
Ligt bij fotograaf

2de Editie Benefietconcert: Van klassiek tot Franse chansons

Op 24 september a.s. organiseert Lions Oene Gelre weer een Benefietdiner en concert. Net als vorig jaar zal voorafgaand aan het concert een buffet diner plaatsvinden in restaurant “Bij Maarten in het Koetshuis”; aanvang tussen 17.45 en 18.00 uur. Het concert begint om 20.00 uur in de grote ontvangstzaal van kasteel de Cannenburch.

Uitvoerende Musici zijn: Maria Pedano (zang en hobo), Anuschka Pedano (altviool) en Jorian van Nee (piano). Het programma is gevarieerd en staat in het teken van “Klassiek tot Franse chansons”.

Het goede doel van dit benefietdiner en concert staat in het teken van de huidige situatie in Oekraïne: Lionsclub Oene Gelre wil kinderen uit Oekraïne, die voor kortere of langere tijd in de gemeente Epe zullen verblijven, zo optimaal mogelijk ondersteunen. Hiervoor zullen wij ook samenwerking zoeken met andere instanties en serviceclubs. Ondersteuning kan zowel bestaan uit inzet van kennis, mankracht als ook een financiële bijdrage (o.a. om kleinschalige projecten in dit kader te kunnen faciliteren). De opbrengsten van het benefietevenement zullen hiervoor worden gebruikt.

U kunt zich al aanmelden voor het benefietdiner en concert. Mail hiervoor naar oenegelre@lions.nl

De kaarten geven toegang tot het diner en concert en kosten €94,50.

Praktische informatie

Tickets

  • Diner en concert € 94,50

Locatie

Kasteel Cannenburch

Maarten van Rossumplein 4
8171 EB Vaassen
T (0578) 57 12 92
cannenburch@glk.nl

Bereikbaarheid

Eigen vervoer
Kasteel Cannenburch is goed bereikbaar via de A50 afslag 26 Vaassen. Houd de borden richting Vaassen aan.

Parkeren is gratis. Tijdens evenementen gelden de parkeertarieven van het betreffende evenement.

Openbaar vervoer
Vanaf station Apeldoorn is kasteel Cannenburch per bus bereikbaar: www.9292.nl.

Parkeren

Parkeren is gratis. Tijdens evenementen gelden de parkeertarieven van het betreffende evenement.

Horeca

Restaurant Bij Maarten in ‘t Koetshuis

Bij Restaurant Bij Maarten in ‘t Koetshuis op het voorplein kunt u op het terras met zicht op het kasteel of binnen genieten van een kopje koffie met iets lekkers of een uitgebreide lunch. Het restaurant is zeer geschikt voor gezinnen en ook groepen kunnen op een warm welkom rekenen.

Openingstijden: Woensdag t/m zondag 10.00 – 20.00 uur (keuken sluit om 20.00 uur). Voor meer informatie: 0578-571501 of maarten@restaurantkoetshuis.nl

 

Kasteelcafé

In de gewelven van het kasteel kunt u naast het bezoeken van de kasteelwinkel, vanaf 1 juli in het kasteelcafé ook genieten van een Cannenburch’s kopje koffie.

Toegankelijkheid

We zetten ons in om steeds meer drempels weg te nemen en mensen met een lichamelijke beperking beter te verwelkomen op onze kastelen. Lees hier alles over de toegankelijkheid van kasteel Cannenburch.

Benefietconcert: Van klassiek tot Franse chansons

Boek hier uw ticket
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene oase de Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.