Landgoedconcerten

Landgoedconcerten

Een langgekoesterde wens gaat in vervulling. In de maand september is het genieten van drie verschillende landgoedconcerten in park naast kasteel Cannenburch.

Midden in het kasteelpark, aan het water en met het kasteel op de achtergrond een uur lang genieten. Niet alleen zorgt organisator Joalien van den Houten ervoor dat de muziek passend is bij het kasteelterrein ook zullen de musici de muziekstukken toelichten en het verband met de locatie uit de doeken doen.

Op zaterdag 10 september zal Joalien zelf als zangeres op de vlonder staan. Op zaterdag 17 september wordt er een instrumentaal ensemble verwacht en op 24 september een prijswinnend blokfluitensemble variërend van sopranino van 17 cm tot grootbas in F van meer dan 2 meter. Meer informatie

Praktische informatie

Tickets

  • Entree Landgoedconcert 12,50
  • Volwassenen kasteelbezoek € 12,00
  • Kinderen 4 t/m 18 jaar kasteelbezoek € 5,00
  • Kinderen t/m 3 jaar kasteelbezoek Gratis
  • Museumkaarthouders kasteelbezoek Gratis
  • Donateurs
  • Donateurs GLK kasteelbezoek Gratis

Locatie

Kasteel Cannenburch

Maarten van Rossumplein 4
8171 EB Vaassen
T (0578) 57 12 92
cannenburch@glk.nl

De landgoedconcerten vinden plaats bij de roeivijver in het kasteelpark.

Bereikbaarheid

Eigen vervoer
Kasteel Cannenburch is goed bereikbaar via de A50 afslag 26 Vaassen. Houd de borden richting Vaassen aan.

Openbaar vervoer
Vanaf station Apeldoorn is kasteel Cannenburch per bus bereikbaar: www.9292.nl.

Parkeren

Parkeren is gratis. Tijdens evenementen gelden de parkeertarieven van het betreffende evenement.

Cannenburch rondleidingen

Horeca

Restaurant Bij Maarten in ‘t Koetshuis

Bij Restaurant Bij Maarten in ‘t Koetshuis op het voorplein kunt u op het terras met zicht op het kasteel of binnen genieten van een kopje koffie met iets lekkers of een uitgebreide lunch. Het restaurant is zeer geschikt voor gezinnen en ook groepen kunnen op een warm welkom rekenen.

Openingstijden: Woensdag t/m zondag 10.00 – 20.00 uur (keuken sluit om 20.00 uur). Voor meer informatie: 0578-571501 of maarten@restaurantkoetshuis.nl

 

Kasteelcafé

In de gewelven van het kasteel kunt u naast het bezoeken van de kasteelwinkel, in het kasteelcafé ook genieten van een Cannenburch’s kopje koffie.

Toegankelijkheid

We zetten ons in om steeds meer drempels weg te nemen en mensen met een lichamelijke beperking beter te verwelkomen op onze kastelen. Lees hier alles over de toegankelijkheid van kasteel Cannenburch.

Landgoedconcerten

Boek hier uw ticket
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene oase de Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.