Het Grote SinterklaasKasteel

Bezoek ook het Grote SinterklaasKasteel en vier het feest mee met de pieten!

Gespuis in de Speelgoedkluis

In het laatste weekend van november bouwen we een feestje op Kasteel Ammersoyen met de pieten! We gaan dansen, je bezoekt de werkkamer van Sinterklaas en overal zijn leuke opdrachten te doen.

Alles zal in het teken staan van de nieuwe sinterklaasfilm ‘Gespuis in de speelgoedkluis’. Sinterklaas zelf is er niet, maar heeft wel een speciale boodschap voor je! Na afloop krijg je ook nog een lekker presentje mee naar huis. Ook kun je na afloop nog naar Het Koetshuis, waar je kunt kleuren en geschminkt kunt worden!

Heb je trouwens de trailer al gezien van De Grote Sinterklaasfilm?
Klik hier voor de trailer.

Voor de derde keer op rij is kasteel Ammersoyen het decor van het Grote Sinterklaaskasteel! Vanaf nu is de film landelijk te zien in de bioscopen. Heb je de film gezien? Dan zal je veel herkennen uit de film tijdens je kasteelbezoek.

Kleurplaat

Kleur je ook mee? Download HIER de leuke kleurplaat van de sinterklaasfilm ‘Gespuis in de Speelgoedkluis’ en kleuren maar! Neem deze versierde kleurplaat mee als je het kasteel komt bezoeken op 26 of 27 november of stuur het op naar:
Kasteel Ammersoyen – Kasteellaan 1 – 5324 JR in Ammerzoden.
Doe dit voor 28 november want dan kiezen we 2 kleurplaten uit die een leuke prijs gaan winnen, namelijk het prijzenpakket van De Grote Sinterklaasfilm! De winnaars maken we op woensdag 30 november bekend op onze Facebook-pagina!

Praktische informatie

Tickets

  • Volwassenen € 8,50
  • Kinderen 4 t/m 18 jaar € 8,50
  • Kinderen t/m 3 jaar Gratis
  • Museumkaarthouders (op vertoon van pas) € 3,00
  • Donateurs
  • Donateurs GLK € 3,00

Locatie

Kasteel Ammersoyen

Kasteellaan 1
5324 JR Ammerzoden
T (073) 59 49 582
ammersoyen@glk.nl

Parkeren

Parkeren is gratis. Tijdens evenementen gelden de parkeertarieven van het betreffende evenement.

Op het parkeerterrein is een laadpaal voor elektrische auto’s aanwezig.

Bereikbaarheid

Kasteel Ammersoyen is goed bereikbaar via de A2, afrit 19 Ammerzoden. Kijk voor mogelijkheden openbaar vervoer: op www.9292.nl.

Horeca in Koetshuis

Op de voorburcht van kasteel Ammersoyen is horecagelegenheid Het Koetshuis gelegen. Hier kun je terecht voor koffie of een lunch, maar ook voor feesten en partijen. Het Koetshuis beschikt over een terras met prachtig uitzicht op het kasteel.

Toegankelijkheid

We zetten ons in om steeds meer drempels weg te nemen en mensen met een lichamelijke beperking beter te verwelkomen op onze kastelen.

Lees hier alles over de toegankelijkheid van kasteel Ammersoyen.

Het Grote SinterklaasKasteel

Boek hier uw ticket
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene oase de Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.