Wildsporenwandeling

Het is bijna winter en dat zie je ook in de natuur. Zoogdieren gaan, nu er geen groen meer groeit, een moeilijke tijd tegemoet. De meeste zoogdieren houden geen winterslaap. Daarom zwerven ze overdag maar meestal ’s nachts rond op zoek naar iets eetbaars. Daarbij laten ze sporen achter, die op zandpaden goed te zien zijn. Tijdens deze wandeling neemt de boswachter je mee naar plekken waar de kans groot is om sporen te zien van wilde zwijnen, reeën en edelherten. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

Tip van de boswachter: draag stevige wandelschoenen.

Praktische informatie

Tickets

  • Volwassenen 5,00
  • Kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50
  • Donateurs
  • Donateurs GLK gratis
  • Kinderen 4 t/m 12 jaar van donateurs GLK gratis

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer
Kijk op www.9292.nl voor actuele reisinformatie

 

Startlocatie

Parkeerplaats op de hoek van de Leemculeweg (Hattem) en de Molenweg (Wapenveld). Vanaf Hattem ruim 1 km voorbij Molecatenpark de Leemkule, 8051 PW. Afstand vanaf de Kamperweg (tussen Heerde en Wezep) is het ca. 1.5 km naar de parkeerplaats. 

Informatie:
Aleid Bosch, 06-49 63 21 66
John Buitenhuis, 0646 25 62 60 

Wildsporenwandeling

Boek hier je ticket
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene oase de Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.