Volle maan wandeling  

Geniet van de avondstilte

Laat je leiden door de verstilde natuur van een van de mooiste gebieden van Nederland. Het is avond, de vele wandelaars zijn verdwenen, de machines van de bosarbeiders zwijgen en de stilte daalt over het landschap van de Loenermark. De boswachters laten je genieten van eenzame heidevelden en geheimzinnige bospaadjes. Ontmoetingen met wild zijn niet uitgesloten. Vooraf online reserveren is noodzakelijk. 

Praktische informatie

Wanneer

  1. vr. 29 september 2023

    18.00 – 20.00 uur

Tickets

  • Volwassenen 8,00
  • Kinderen 4 t/m 12 jaar 5,00
  • Donateurs
  • Donateurs GLK 3,00
  • Kinderen 4 t/m 12 jaar van donateurs GLK 3,00

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer
Kijk op 9292.nl  voor actuele reisinformatie.

Startlocatie

Parkeerplaats de Schaapskooi in Loenen.

Routebeschrijving
A50 Arnhem-Apeldoorn, afslag Loenen. In Loenen direct na hotel-restaurant De Loenermark rechtsaf de Droefakkers op en die blijven volgen. Deze weg ca. 3 km. afrijden. Let op navigatiesystemen werken niet feilloos voor deze locatie.

Informatie
Herman Heskamp, 06 16 86 23 94

 

Toegankelijkheid

Vanwege de onverharde paden is deze excursie minder geschikt voor mensen met een verminderde mobiliteit. Bekijk de mogelijkheden Gelderse natuur en erfgoed te bezoeken op Toegankelijk voor iedereen.

Volle maan wandeling  

Boek hier je ticket
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene oase de Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.