Stiltewandeling

Tongerense Heide paarse bloemen

Beleef de stilte in de natuur

Veel mensen hebben het druk. Tijdens deze wandeling nemen we tijd voor onszelf. We zetten de telefoons uit en zoeken de stilte in onszelf en in de avondrust van de natuur. Door je zintuigen open te stellen, kom je (weer) in verbinding met de natuur om je heen. Dus luister, kijk, ruik en voel! Door te focussen op ‘voelen’ kom je uit je hoofd. Spanning trekt weg, je hartslag verlaagt. Een heerlijke ontspannende wandeling dus. Een voordeel is bovendien dat de kans dat we onderweg wild spotten aanzienlijk groter is als we stil zijn.
Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

Praktische informatie

Wanneer

  1. di. 23 juli 2024

    20.30 – 22.00 uur

Tickets

  • Volwassenen 5,00
  • Donateurs
  • Donateurs GLK Gratis

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer
Kijk op 9292.nl  voor actuele reisinformatie.

Startlocatie

De parkeerplaats van Geldersch Landschap & Kasteelen Tongerense Heide. De parkeerplaats ligt bij de kruising tussen de Veenweg en de Boerweg, ca. 100 m vanaf kampeerboerderij Berghoeve, Veenweg 9, 8162 RJ Epe.

Informatie
Francien, 06-38 19 54 93

Toegankelijkheid

Vanwege de onverharde paden is deze excursie minder geschikt voor mensen met een verminderde mobiliteit. Bekijk de mogelijkheden Gelderse natuur en erfgoed te bezoeken op Toegankelijk voor iedereen.

Stiltewandeling

Boek hier je ticket
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.