Snertwandeling over landgoed en uiterwaard 

Een stevige wandeling door de Rijswaard, met snert na afloop. Nog even en dan is 2022 een feit. Wilt u het jaar gezond afsluiten? Ga dan mee met deze snertwandeling.

Terwijl de agenda in december bij veel mensen vol is, verkeert de natuur voor een belangrijk deel in winterrust. Maar dat wil niet zeggen dat er niets te beleven valt. De boswachters lopen met u mee door de uitgestrekte uiterwaarden van de Waal. De dagen zijn kort en aan het eind van de middag is de kans groot dat de reeën uit hun schuilplaats komen.

Bij hoog water is de uiterwaard niet toegankelijk, dan blijft u in het parkbos waar ook veel te zien is. De wandeling wordt afgesloten met een lekkere kop erwtensoep in de Brasserie van het Stroomhuis Neerijnen.

Vooraf online reserveren is noodzakelijk. 

Tip van de boswachter: in december kan het gebied nat zijn. Goede waterdichte schoenen of laarzen zijn dus noodzakelijk.

Praktische informatie

Wanneer

  1. wo. 28 december 2022

    13.00-15.30 uur

Tickets

  • Volwassenen 13,00
  • Donateurs
  • Donateurs GLK 8,00

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer
Kijk op www.9292.nl voor actuele reisinformatie.

 

Startlocatie

Parkeerterrein Stroomhuis Neerijnen
Van Pallandtweg 1, Neerijnen.

Informatie
Bert Vos,  tel. 06 19717255.

Snertwandeling 

Boek hier je ticket
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene oase de Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.