Ligt bij fotograaf

Geniet van het prachtige landgoed Waardenburg Neerijnen. Te voet of met een rolstoel. Dit landgoed, met goed begaanbare paden, ligt in de uiterwaarden langs de Waal. Er ligt een eeuwenoud kasteel plus een parkbos, boomgaarden en weilanden, die deels zijn omgeven door houtwallen en loofbos.

In Neerijnen staat Huis Neerijnen, tot 1970 bewoond door de familie Van Pallandt. Zij waren de laatste particuliere eigenaren van het landgoed. Inmiddels is het complete landgoed eigendom van het Geldersch Landschap en Kasteelen. Vooraf online reserveren is noodzakelijk (ook voor begeleiders).

Tip van de boswachter: de boswachters verzorgen alleen de excursie. Mocht je begeleiding nodig hebben, dien je die zelf mee te nemen. Begeleiders moeten ook een ticket reserveren. Dit ticket is gratis.

Tijdens deze wandeling kan een fotograaf aanwezig zijn. Dit wordt bij aanvang van de excursie kenbaar gemaakt. Deelnemers worden alleen herkenbaar in beeld gebracht met toestemming. Als je niet in beeld wilt komen kan je dat ter plekke aangeven bij de fotograaf.

Deze wandeling maakt deel uit van het programma voor de Week van de Toegankelijkheid. Bekijk de pagina voor achtergrondinformatie en een overzicht van alle activiteiten bij Geldersch Landschap & Kasteelen. 

De Week van de Toegankelijkheid is een landelijk initiatief. Lees meer over hun doelen op: www.weekvandetoegankelijkheid.nl.

Praktische informatie

Wanneer

  1. do. 6 oktober 2022

    10.30-12.00 uur

Tickets

  • Volwassenen 5,00
  • Begeleider van deelnemer Gratis
  • Kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50
  • Donateurs
  • Donateurs GLK Gratis
  • Kinderen 4 t/m 12 jaar van donateurs GLK Gratis

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer
Kijk op www.9292.nl voor actuele reisinformatie

 

Startlocatie

Parkeerplaats Stroomhuis Neerijnen
Van Pallandtweg 1, 4182 CA Neerijnen

Informatie
Bert Vos, 06 19 71 72 55

Rolstoelexcursie

Boek hier je ticket
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene oase de Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.