Lange winterwandeling 

NBTC Holland Marketing

De boswachter neemt u mee van station Wolfheze naar kasteel Doorwerth en weer terug. De thema’s waar onderweg aandacht aan besteed wordt: natuur (met ecoduct), kunst (Oosterbeekse Barbizon) en kasteel (historie). De wandeling gaat over heidevelden, door gemengde loof- en naaldbossen, langs sprengbeken en het nieuwe wildviaduct. Bij de oeroude Wodanseiken vertelt de boswachter over de schilders van de Oosterbeekse School. We staan stil bij de restanten van oud Wolfheze. Vooraf online reserveren is noodzakelijk. 

Tip van de boswachter: draag stevige wandelschoenen en neem zelf voldoende lunch en drinken mee voor onderweg. Het betreft een lange wandeling. De wandelafstand is ca. 13 km. Vanwege de lengte is deze wandeling niet geschikt voor jonge kinderen.

Praktische informatie

Wanneer

  1. za. 17 december 2022

    10.00-16.00 uur

Tickets

  • Volwassen € 8,00
  • Donateurs
  • Volwassen € 3,00

Locatie

Openbaar vervoer
Kijk op www.9292.nl voor actuele reisinformatie.

Parkeren

Parkeerplaats naast station Wolfheze.

Informatie
Pedro Van Gogh, tel. 06-54654049.

Lange winterwandeling 

Boek hier uw ticket
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene oase de Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.