Kinderwandeling 

‘s Avonds samen een frisse neus halen

Wat is er voor kinderen nou spannender dan ’s avonds over een landgoed te lopen? Samen met hun (groot)ouders en de boswachter gaan de kinderen op avondexcursie over landgoed Mariëndaal; een landschap met grote hoogteverschillen, mooie uitkijkpunten en spannende doorkijkjes. Onderweg vertelt de boswachter allerlei leuke weetjes over de natuur. Ook laat hij de kinderen een aantal opdrachten doen waardoor ze meer te weten komen over Mariëndaal. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Vooraf online reserveren is noodzakelijk. 

Praktische informatie

Tickets

  • Volwassenen 5,00
  • Kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50
  • Donateurs
  • Donateurs GLK Gratis
  • Kinderen 4 t/m 12 jaar van donateurs GLK Gratis

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer
Kijk op 9292.nl  voor actuele reisinformatie.

Startlocatie

Parkeerplaats Mariëndaal
Mariëndaal 2, 6861 WN Oosterbeek (zijstraat Utrechtseweg (N 225) tussen Arnhem en Oosterbeek). Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats en langs de weg vóór het tunneltje onder de spoorlijn.

Informatie
Pedro van Gogh, 06 54 65 40 49

 

Toegankelijkheid

Vanwege de onverharde paden is deze excursie minder geschikt voor mensen met een verminderde mobiliteit. Bekijk de mogelijkheden Gelderse natuur en erfgoed te bezoeken op Toegankelijk voor iedereen.

Kinderwandeling 

Boek hier je ticket
Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.