Geannuleerd – Fruitfietstocht

Deze excursie is komen te vervallen

Neerijnen appels
Ton Rothengatter

DEZE EXCURSIE GAAT NIET DOOR!

De boswachter neemt je mee door de Betuwe, waar het fruit volop aan de bomen hangt. Het is fascinerend om te zien hoeveel fruit er aan zo’n klein boompje kan hangen. Onderweg wordt er gestopt bij landgoed Waardenburg en Neerijnen voor een korte wandeling. Dit landgoed is niet alleen rijk aan boomgaarden, maar bezit ook een prachtig parkbos en twee kastelen. Het buitendijkse gebied de Rijswaard wordt vanaf de winterdijk bekeken.

Tip van de boswachter: Neem zelf eten en drinken mee voor onderweg. Er wordt verwacht dat iedere deelnemer zelf een fiets meeneemt. Huren kan ook via De Hoenderik (0345 57 67 10).

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene oase de Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.