Dauwtrappen

Lochemse Berg mist reiger

Beleef de oude traditie van dauwtrappen.

Dauwtrappen is een oude traditie waarbij men heel vroeg opstaat voor een stevige wandeling in de natuur, terwijl de dauw nog op het gras ligt. Het is een prachtige manier om de dag te beginnen en te genieten van de rust en het uitzicht. Samen met een groep wandelliefhebbers maken we een wandeling door de prachtige natuur, terwijl je geniet van de rust en de frisse ochtendlucht. Of je nu jong of oud bent, dauwtrappen is voor iedereen een unieke ervaring. Kom genieten van de prachtige natuur tijdens deze vroege ochtendwandeling.
Vooraf online reserveren is noodzakelijk. 

Tip van de boswachter: We kunnen rustig genieten van deze ochtendwandeling zonder het geluid van het concert van Normaal, omdat het concert pas in de middag plaatsvindt. Stevige schoenen aanbevolen. 

 

Praktische informatie

Tickets

  • Volwassenen 5,00
  • Kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50
  • Donateurs
  • Donateurs GLK Gratis
  • Kinderen 4 t/m 12 jaar van donateurs GLK Gratis

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer 
Kijk op 9292.nl  voor actuele reisinformatie.

 

Startlocatie

Startlocatie
Parkeerplaats bij Eethuis “De Kale Berg”, Lochemseweg 22, 7244 AB Barchem 
 

Informatie:
Wim de Vries, 06 17 32 03 63
Joke Hoitink, 06 54 66 80 64

Toegankelijkheid

Vanwege de onverharde paden is deze excursie minder geschikt voor mensen met een verminderde mobiliteit. Bekijk de mogelijkheden Gelderse natuur en erfgoed te bezoeken op Toegankelijk voor iedereen.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

Bezoek een kasteel

De Gelderse kastelen zijn magische poorten, elk uniek door zijn ligging, bouwstijl en rijke geschiedenis. Ze vertellen je in geuren en kleuren hoe onze voorouders leefden, soms tot wel tot 700 jaar terug. Ook rondom elk kasteel is veel te zien en beleven. Ontdek ze allemaal!

Boek je tickets

Koop hier kaarten voor je kasteelbezoek of reserveer een kasteelactiviteit.

Sluit activiteiten
Geldersch Landschap en Kasteelen

De natuur in

Bezoek een natuurgebied of landgoed

Je vindt onze 161 natuurgebieden in elke uithoek van de provincie. We beheren bijna 12.000 hectare Gelderse natuur. Van de groene oase de Veluwe, het waterrijke Rivierengebied tot het coulissenlandschap van de Achterhoek. Laat je verrassen en ontdek de natuur bij jou in de buurt.

Kies een activiteit

Ontdek de Gelderse natuur op de manier die bij je past.